icon-search

Warna Hijau, Biru & Putih untuk Sekeluarga

Warna Hijau, Biru & Putih untuk Sekeluarga

Indah nya bila ada rumah sendiri untuk keluarga anda. Lagi best, dapat hias rumah ikut citarasa sekeluarga. Warna dalam rumah amat penting, kerana ia dapat membantu anda menenangkan diri & berasa selesa dengan keluarga anda. Ada 3 warna yang boleh membuatkan rumah anda menjadi rumah idaman sekeluarga. Warna hijau, biru dan putih.

Putih adalah warna abadi yang tidak pernah ketinggalan zaman sementara hijau menetapkan trend berkat warna yang mengingatkan pada alam semula jadi yang membantu mewujudkan persekitaran yang santai dan tenang. Rona biru sememangnya diakui mendamaikan fikiran namun lebih daripada itu ia juga sesuai digandingkan dengan apa sahaja warna pastel atau bertona lembut. Malah ia juga mudah diadaptasi dengan dekorasi dalaman yang berkonsepkan moden dan elegan. Kombinasi itu nyata sempurna untuk mereka yang ingin mewujudkan suasana santai di kediaman.

Warna putih mesti menjadi warna utama di rumah kerana ia lebih serba boleh dan berkecuali. Semasa menggabungkannya dengan hijau, anda boleh menggunakan warna ini untuk menghias perabot yang berbeza atau aksesori hiasan lain seperti tekstil. Dengan cara ini anda akan membantu meningkatkan cahaya di rumah dan anda juga dapat mewujudkan persekitaran yang tenang dan damai sesuai untuk seisi keluarga. Sekiranya anda ingin melangkah lebih jauh, anda boleh menambahkan warna ganjil pada kombinasi warna putih dan hijau ini, seperti nada neutral seperti kuning air atau kelabu. 

Ramai orang menggemari rona biru berkenaan yang disifatkan sebagai warna yang menenangkan, moden dan selesa. Menjadi gabungan yang membantu mewujudkan persekitaran yang santai dan tenang, ia sangat sesuai untuk kawasan rumah di mana suasana positif itu penting. Manakala untuk kabinet dapur, rona hitam menjadi pilihan kerana ia bukan sahaja warna yang elegan malah dapat menyembunyikan kesan kotoran.

Rumah umpama syurga untuk keluarga, jadi terpulang kepada anda semua bagaimana untuk mencorakkannya. Apa juga warna utama yang menjadi pilihan perlulah diseimbangkan dengan rona lembut supaya kediaman tampak lebih tenang dan selesa untuk didiami. Hanya anda dan keluarga anda sahaja mampu lakukannya.Alright, dah ready guys?  

BIG SALE masih on lagi!!!!  

Jangan tunggu lama, bila-bila masa saja boleh tutup  

Waran favorite pun dah nak habis stock  

Harga pun murah, sepasang RM4.90

Rugi tak beli, boleh siap buat wish card lagi  

Dah, tekan link dibawah untuk order:


www.socaz.my

Sumber:Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping