search

STOKIN TERBAIK????

STOKIN TERBAIK????

“Mak saya suka stokin tu.. lembut dan tak jarang”- (Nur Saa’dah)


Bestkan kalau dapat pakai stokin yang tak jarang???
Sebab stokin tersebut akan memudahkan kita untuk solat dan menjaga aurat..
Kita juga akan rasa selesa sepanjang hari apabila memakai stokin tersebut..
Takdelah rasa malu sebab pakai stokin jarang..
Yelah, apa taknya.. Pakai stokin tapi Nampak kaki..Hmmm…

Nak lagi best apabila kita dapat stokin yang mudahkan kita untuk pakai dengan semua jenis kasut dan selipar…
Takdelah terasa terhad untuk bergaya…
Lagi2 stokin tersebut ada pelbagai jenis pilihan warna..
Fuh terbaik…

Tapi..susah nak cari stokin yang ada kriteria macam yang saya cakapkan tu kan??
Rata-rata di pasaran banyak stokin yang jarang kemudian hanya boleh pakai dengan kasut je..
Kalau beli online, tengok dalam gambar nampak tebal materialnya, tapi bila sampai depan mata..
Hmmm… Indah khabar dari rupa…
Akak2 ada masalah macam ni ke??? Jom berjimat nak??? Sebab ada Stokin Soka Alien yang akan memudahkan segala hal akak.. Takpayah beli stokin mahal2… Akak dapatkan stokin ini je… Materialnya tebal, berkualiti… Pilihan warna pun banyak.. Boleh dipakai dengan kasut mahupun selipar.. Yang paling penting dijamin halal dan tiada keraguan untuk dibawa solat..
Pendek kata memang mudah kalau ada Stokin Soka Alien ini bersama akak.. Dah takde masalah untuk tutup aurat..

Nak Socaz bantu akak untuk buat pilihan stokin??? Meh Pm/wasap

www.wasap.my/60167710754/stokinsocaz 

atau boleh layari

https://satumakna4u.store/products/stokin-soka-plain-alien


www.socaz.my 



Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping