icon-search

Stokin kaki pilihan ramai, mana satu? Skin atau Grey ya?

Stokin kaki pilihan ramai, mana satu? Skin atau Grey ya?

Ha, keliru nak pilih warna stokin? Sekarang ni stokin ada pelbagai warna pilihan dan corak. Lagi- lagi bila layari www.socaz.my kan?

So hari ni terpanggil nak cerita tentang stokin alien bertapak hitam. stokin ini kenapa digelar alien? tapak hitam pulak tu?

Refer gambar anda boleh lihat stokin alien ini kerana ianya mempunyai satu slot ibu jari sahaja. Ianya memudahkan si pemakai untuk mengayakannya dengan selipar, so dah tidak boleh diterima lagi alasan berselipar tanpa stokin. Tak gitu? Yela, dulu alasan tak nak pakai stokin sebab susa dengan selipar, so engineer stokin da siap rekakan bentuk stokin berjari. so masalah selesai?


Tambahan pula, stokin yang kami bawakan kepada anda ini.... stokin khas untuk si pemakai yang tak nak nampak kotor pada tapaknya. yela, bila stokin tu kotor kita rasa macam... ewww... nak basuh terus... atau kita rasa nak bukak... so sekali lagi enginees stokin kami rekakan stokin bertapak hitam penyelesaian kepada si pemakai y tidak gemar nampak kekotoran di stokin. see


PROBLEM SETTLE


tiada alasan lagi untuk kita tidak berstokin, kan indah nampak kaki kita dihiasi dengan stokin, dilindungi serta di tutupi... dan dilengkapi. so JOM SEMPURNAKAN AURAT!


berminat dapatkan stokin ini meh whatsapp lelaju : www.wasap.my/60167710754/stokinalientapakhitam jumpa di whatsapp oke!Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping