icon-search

HANDSOCK UMMY

HANDSOCK UMMY

"ADA KE HANDSOCK DUA WARNA???"

Socaz pasti ada apa yang anda mahukan. Handsock Ummy merupakan handsock "Dwitone" dimana handsock ini mempunyai dua tone warna. Handsock Ummy ini diperbuat daripada material cotton. Maka, Handsock Ummy ini adalah material yang sejuk dan mampu menyerap lembapan badan dan bau badan dengan baik.

Handsock Ummy ini mempunyai kepanjangan 27cm. Anda jangan risau kerana Handsock ini tidak mudah melorot dan tidak jarang. Handsock ini sesuai digayakan dengan blouse mahupun baju kurung.

Apabila anda membeli handsock ini ibarat anda membeli 2 handsock pada satu-satu masa kerana warnanya yang dwitone. Anda boleh menggunakan handsock ini mengikut kesesuaian warna yang anda mahu padankan bersama dengan pakaian anda. Mudah dan jimat bukan???

Handsock Ummy ini mempunya 2 Batch iaitu Batch 27 dan Batch 28. Beza antara batch tersebut hanyalah dari segi warnanya sahaja. Material, kepanjangan dan kualitinya adalah sama.

Handsock Ummy Batch 27 mempunya dua pilihan warna iaitu UM22 dan UM27. Manakala, Handsock Ummy Batch 28 mempunyai 9 jenis pilihan warna.

Jom dapatkan sekarang Handsock Ummy ini. Stock dah tak banyak!!!


Satu Harga Dapat Dua Warna Dalam Satu Handsock
~Pilihlah Ummy~

Whatsapp sekarang: www.wasap.my/60167710754/ummy

 Sumber:
cotton-ville.blogspot.com Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping