icon-search

STOKIN SOKA ALIEN M

STOKIN SOKA ALIEN M

MUQADIMAH

Asalamualaikum dan hai semua pada hari ini saya nak share 

sedikit berkaitan satu produk stokin dari SOCAZ ni

iatu Stokin SOKA Alien M, produk ni merupakan antara bestseller juga di sini. 

 

Bukan saja di Malaysia yang dah terjual dan rasai pengalaman 

memakai stokin ini malah sehingga luar negara seperti Brunei, Singapura 

dan lain lain, dalam erti kata lain kita dah ke 

peringkat antarabangsa.

 

Terdapat banyak kelebihan yang ada pada stokin SOKA Alien 

ini yang membuatkan ianya unik dan menjadi   kegemaran perempuan di luar sana


SOKA ALIEN M


KUALITI STOKIN YANG SUPERBB!!!

“Senah stokin apa yang kau pakai tu? selesa ke?”, 

“Tak panas ke kau pakai stokin tu Arina?” JIka persoalan seperti ini 

bermain di fikiran kalian sila baca artikel 

ini sehingga abis okies….


Korang mesti nak tahu kan apa yang membuatkan 

stokin ini sangat selesa dipakai setiap hari dan juga selesa dipakai 

untuk lakukan apa apa sahaja jenis aktiviti indoor mahupun outdoor 

serta menjadi stokin kegemaran pembeli sekaligus memudahkan aktiviti harian mereka.


Okay baik ini antara sebab kenapa Stokin SOKA Alien sangat superbbb!!!


KELEBIHAN STOKIN SOKA ALIEN

  • MATERIAL STOKIN NYLON SPANDEX

Stokin SOKA Alien ini menggunakan material yang berkualiti 

iatu jenis nylon spandex yang tidak panas 

dan sangat sesuai jika dipakai sepanjang hari, jenis kain ini 

juga sesuai bagi perempuan yang bekerja sepanjang hari 

dan juga jenis perempuan yang sering 

melakukan aktiviti seharian.


  • JENIS KAIN YANG TEBAL

Jenis kain ini Juga tebal dengan jenis kain ini 

pengguna dapat juga menggunakan stokin ini untuk 

dibawa solat. Selain itu, dengan sifatnya 

yang tebal stokin ini tahan lasak untuk dipakai sepanjang hari dan 

juga melakukan pelbagai aktiviti. Walaupun, jenis kain yang 

tebal tetapi selesa dipakai kerana menggunakan 

material jenis nylon spandex.

 

  • JENIS STOKIN YANG BERJARI

Jenis stokin yang berjari pada bahagian ibu jari 

membuatkan ianya unik, selain itu dengan jenis berjari ini 

juga membuatkan stokin ini sangat selesa untuk 

dipakai ketika memakai kasut atau selipar 

mahupun sandal. Ini juga merupakan mengapa ia menjadi 

kegemaran pengguna. 

 

  • MERIAH DENGAN PELBAGAI WARNA

Antara tarikan yang ada di stokin SOKA Alien ini 

ialah terdapat lebih dari 20 warna yang menarik yang boleh 

dipilih untuk dipadankan dengan pakaian seharian pengguna. Terdapat 22 warna yang sangat cantik dan elegan sangat 

sesuai bagi yang mereka suka terlihat berbeza setiap hari.


TERIMA KASIH

Terima kasih kepada yang dah support untuk membeli  

dan juga memakai Stokin SOKA Alien ini. 

Ohh iya, korang tahu tak yang sekarang tengah ada promosi tau, 

dari 12-19 januari sempena “January offer” Jika anda ingin juga mendapatkan 

stokin ini kamu boleh terus ke Socaz.my untuk membelinya. 

 





Related products



Older post

Your cart is currently empty.
Continue shopping