search

Mohh Borong Stokin Soka Essential

Mohh Borong Stokin Soka Essential

JOMLAHH BORONG STOKIN SOKA ESSENTIAL DI SOCAZ HQ !!!

Apa khabar semua.. ok ke di rumah masing-masing tuh? Kita kena lawan habis-habisan  wabak pandamik Cobid 19 ni ya. Jangan stres-stress dengan keadaan yang sangat terbatas ini. 😊😊

Ni nak bagitau alang-alang duduk rumah buat work from home,tak tau nak buat aktiviti or shopping apa meh borong soka socks. Harga pon berbaloi. Boleh bagi hadiah kat family, kawan-kawan,adik beradik yang tengah bersalin, birthday ,tunang, kekasih ,orang tersayang tak pon untuk diri sendiri.

Stokin Soka tu apa? Haa sini nak bgtau ... stokin ni biasa ja cuma lebih selesa sebab ada ibu jari, boleh pakai dengan kasut ataupun dengan  selipar. Ada juga yang tak berjari. Lagi satu stokin ni tak la terlalu tebal dan tak terlalu nipis.Yang paling best banyak pilihan warna dan design yang boleh sepadan dengan pakaian anda. Stokin Soka Essential ini sesuai untuk dipakai oleh golongan kanak-kanak sehinggalah golongan dewasa...ibu hamil dan ibu yang sedang berpantang pun boleh pakai tau..😉😉💖 

Sekarang ini saya ingin memperkenalkan kepada anda serba sedikit tentang Stokin Soka Essential 🥰🥰
  • Material Nylon Spandex
  • Tapak dijahit (bukan printed)
  • Ukuran 32 CM  
  • Mempunyai 11 design yang menarik untuk dipilih
  • Menggunakan packaging Zipper yang lebih mahal berbanding packaging plastik Stokin Soka yang lain.


Kelebihan memakai Stokin Soka Essential

  • Ianya sesuai untuk semua peringkat umur
  • Pelbagai corak dan pilihan warna yang boleh dipilih 
  • Stretchable
  • Material yang selesa untuk kegunaan harian

Stokin Essential mempunyai 11 design iaitu Stokin Soka Essential Polkadot, Butterfly, Batik Klasik, Stripe, Batik Parang, Tribal, Vintage, Zebra, Combination dan yang terakhir ialah Mega Mendung. 

Stokin Soka Essential 🧦💕

  • Stokin Soka Essential Polkadot

  • Stokin Soka Essential Butterfly

  • Stokin Soka Essential Batik Klasik

  • Stokin Soka Essential Stripe

  • Stokin Soka Essential Batik Parang

  • Stokin Soka Essential Tribal

  • Stokin Soka Essential Vintage

  • Stokin Soka Essential Zebra

  • Stokin Soka Essential Aztec

  • Stokin Soka Essential Combination

  • Stokin Soka Essential Mega Mendung



Banyakkan design yang menarik... haa jom lahh borong banyak-banyak..alang- alang dah pakai boleh lah kongsi kenikmatan anda memakai stokin soka ini bersama orang lain 😍😍


Harga asal bagi Stokin Soka Essential ialah RM 12 sepasang tetapi dengan harga borong...😍😍😍😍


1 - 10 pasang =RM11.40 sepasang

11 - 30 pasang =RM10.80 sepasang

31 - 60 pasang =RM9.60 sepasang

61 - 120 pasang =RM8.40 sepasang

😱😱😱

Korang terkejut tak dengan harga borong yang kitorang bagi ??!! Korang kena borong banyak - banyakkk tauu...RUGI TAK BELI ‼️

Korang boleh direct contact nombor Whatsapp +6016-7710754 .....



Older post

Your cart is currently empty.
Continue shopping