search

KANIK TAPAK HITAM SALES!!!!

KANIK TAPAK HITAM SALES!!!!
Kebanyakkan tapak stokin mesti cepat nampak kotor kan???
Dah basuh pun still lagi nampak kotor.. ishhh gerammm kan???
Dah sental banyak kali pun still nampak kotor..
Kalau guna peluntur nanti rosakkan warna dan material stokin tu pulak...

So, untuk nak pastikan tapak stokin awak tak kotor sis nak cadangkan awak untuk grab stokin kanik tapak hitam ni. Comfirm tapak stokin takkan nampak kotor. Dah takpayah nak pening-pening fikir cara untuk hilangkan kotoran pada tapak stokin tersebut. Anda cuma perlu  pastikan stokin anda dibasuh dengan bersih. Takpah sental kuat-kuat sampai fabrik stokin tu rosak, kotoran tak hilang jugak. Tak payah dah guna perluntur, nanti warna stokin dah tak cantik nampak macam stokin lama.

Grab stokin ni pasti mudahkan anda. Lagi-lagi stokin kanik tapak hitam ni tengah promosi dengan harga enam ringgit enam puluh enam sen. Murah tau... Takdelah lepas ni awak asyik tukar ganti stokin je. Stokin ni mempunyai celahan ibu jari tau. So akan mudahkan awak untuk 


Nak dapatkan sekarang????
Boleh direct wasap sis di www.wasap.my/60167710754/promotapakhitam
Atau boleh terus buat belian di website: https://satumakna4u.store/products/stokin-kanik-tapak-hitam-alien


www.socaz.my 



Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping